Kdo má přístup k údajům o mé poloze a k ostatním údajům?

Pouze Vy a osoby s nimiž sdílíte údaje o Vašem kole. Po zaregistrování zařízení bA ve Vaší aplikaci na sledování, budete moci uvést několik důvěryhodných osob, kterým chcete posílat upozornění. Tímto uživatelům můžete kdykoliv práva na prohlížení Vašich údajů odebrat. Pokud budete chtít, aby i jiné osoby mohly přímo sledovat vaše zařízení, bude třeba zaslat jim Vaše pozvání prostřednictvím nainstalované mobilní aplikace. Po jejich akceptování tyto osoby obdrží své přihlašovací údaje